Antić bez pardona opleo po Hrvatu: Modrić najbolji na svetu, ma dajte...

Autor:

Sport

04.04.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbalski stručnjak Radomir Antić je govorio je o aktuelnim fudbalskim temama, a "trn u oku" mu je Hrvat i aktualni najbolji fudbaler sveta, Luka Modrić kome osporava tu titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Najbolji fudbaler sveta

- Apsurdno je to da nijedan od tri velikana španskog fudbala nije razmišljao o potpisivanju najboljeg ogranizatora igre na svetu Kevina de Brujnea. Od kada je Modrić najbolji? Njegov izbor za najboljeg igrača na svetu nema nikakvog smisla. On ne asistira, niti postiže golove. Potrebni su vam igrači poput De Brujnea, koji čine da drugi igraju bolje- rekao je Antić.

On je prokomentarisao mogući prelazak Antoana Grizmana iz Atletika u Barselonu.

- Grizman je plejmejker, a Barselona igra bez veznjaka. Ukoliko ga dovedu biće na klupi jer neće pronaći svoje mesto u timu. Francuz nije potreban Kataloncima, ali mislim da je Real Madridu malo potrebniji- rekao je Antić.

Iako je u Liverpulu pružao sjajne partije, Felipe Kutinjo je u Barseloni neprepoznatljiv. Srpski stručnjak je rekao kako bi pokušao da reši njegov problem.

- Prvo bih seo i govorio direktno. Pitao bih ga šta je potrebno da učinimo da bi mu bilo lakše, kako bi na treningu poboljšao svoje atribute kojih ima mnogo. Vrlo je važno da postoji povratna sprega između trenera i igrača, dijalog, da bi se razumelo krozu šta igrač prolazi. Prvi korak ka rešavanju problema jeste priznati da problem postoji- rekao je Antić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading