Zidan osetio gorak ukus poraza: Real dobio šamar na "Mestalji", Valensija grabi ka LŠ!

Autor:

Sport

03.04.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan doživeo je prvi poraz po povratku u Real Madrid pošto je bila bolja Valensija na "Mestalji" sa 2:1, Real Madrid je ovim porazom praktično izgubio šanse sa titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Ova pobeda Valensije je veoma bitna u borbi za Ligu šampiona, pošto se nalazi na 5. mestu sa samo jednim bodom manje od Hetafea.

Prvi gol je pao u 35. minutu, domaći su izveli korner, Navas je samo boksovao loptu, a iz naredne akcije Guedeš uspeva da postigne sjajan gol za 1:0.


Real skoro i da nije imao dobre šanse na ovoj utakmici, dok je Valensija pretila više.

Ezekijel Garaj, nekadašnji igrač Real Madrida je povećao vođstvo na 2:0, koje je ispostavilo se, bilo nedostižno za fudbalere Reala. Ponovo iz kornera, Pareho ga je izveo, a Argentinac je  fantastično skočio za muke "kraljeva".

U 1. minutu nadoknade utakmice Real Madrid stiže do penala, ali samo na kratko, VAR soba je reagovala i informacija da je Ramos bio u ofsajdu je stigla do glavnog sudije meča koji je preinačio odluku i uklonio bilo kakvu neizvesnost na ovom meču.

Ipak, Benzema uspeva da postigne utešni gol na ovom meču i to na samo par sekundi pre poslednjeg zvižduka glavnog sudije za konačnih 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading