Veliki povratak Ikardija: Inter "zgazio" Đenovu, Kolarov i Milenković podelili bodove!

Autor:

Sport

03.04.2019

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome i Fiorentine odigrali su nerešeno 2:2 u izuzetno uzbudljivom meču na Olimpijskom stadionu u okviru 30. kola Serije A. Inter je "demolirao" Đenovu sa 4:0, dok je Lacio izgubio u sudijskoj nadoknadi od SPAL-a 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Aleksandar Kolarov i Nikola Milenkovć su bili od starta na terenu, niko nije hteo da kapitulira, pa su bratski podelili bodove.

Golove za "vučicu" postigli su Zaniolo i Peroti, dok su za "ljubičaste" precizni bili Pecelja i Gerson.

I Kolarov i Milenković su zaradili žute kartone.

Ekipa našeg Sergeja Milinković Savića izgubila je od SPAL-a. U samoj završnici meča, posle VAR-a, sudija je pokazao na belu tačku, a Petanja je bio precizan za 1:0 i veliki šok.

Fudbaleri Intera su demolirali Đenovu u gostima sa 4:0 u 30. kolu Serije A, a taj meč je obeležio povratak Maura Ikardija na teren. I odmah je pokazao koliko se uželeo fudbala, pošto je postigao gol i asistirao je.

Galjardini je već u 15. minutu zatresao mrežu protivnika, zatim je Ikardi pokazao smirenost i odlučnost sa penala, potom je namestio gol Perišiću, a Galjardini još jednom zatresao mrežu Đenove.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading