Empoli šokirao Napoli i pobegao iz opasne zone!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

03.04.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Empolija napravili su veliko iznenađenje trijumfom nad Napolijem rezultatom 2:1 u okviru 30. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliko iznenađenje priredio je Empoli!

Na stadionu „Karlo Kasteljani“ viđen je niz preokreta, a domaći tim uspeo je da se sedmim trijumfom ove sezone iščupa iz opasne zone.

Golove za pobednički tim postigli su Dijego Farijas i Đovani di Lorenco, dok je nadu izabranicima Karla Ančelotija dao Pjotr Žijelinski.


Iako je Napoli kontrolisao igru tokom većeg dela susreta, Empoli je bolje koristio svoje šanse, a već iz prve je iznenadio Aleksa Mereta. Farijas je šutem sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu gostiju, koji su uzvratili minut pre kraja prvog poluvremenu. Žijelinski je šutirao sa velike udaljenosti, a lopta je udarila u prečku i završila u golu.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Empolija proslavljaju gol...

Domaći tim je imao šansu da preko Marka Pajača ponovo dođe do vođstva, ali je Meret odlično reagovao. Međutim, to što je propušteno tada nadoknadio je Di Lorenco četiri minuta kasnije odličnim skokom posle kornera. Do kraja utakmice, priliku za Napoli imao je Žijelinski, ali gosti nisu uspeli da stignu ni do boda.


Napoli na drugom mestu sada ima 63 boda, dok je Empoli napredovao do 17. pozicije sa 28 bodova, pa je Bolonja pala u opasnu zonu sa bodom manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading