SPEKTAKL U HUMSKOJ: Tošić spasao Partizan od potpune katastrofe, crno-beli slomili Čukarički nakon niza preokreta!

Autor:

Sport

03.04.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 3:2 nakon niza preokreta u okviru 29. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Niz preokreta viđen je u Humskoj

Visio je u vazduhu peti uzastopni poraz. Malo je falilo da se to dogodi prvi put još od 1951. godine. Međutim, Zoran Tošić se pobrinuo da ova generacija ne ispiše baš sve negativne stranice istorije. 

Savo Milošević uspeo je da ostvari svoju prvu pobedu na klupi crno-belih i postoji velika mogućnost da će upravo ova utakmica biti prelomna tačka u nastavku sezone Partizana. 


Dobro je domaći tim započeo meč, stvorili su nekoliko prilika u prvom poluvremenu, a do prednosti je došao u 32. minutu kada se Rikardo Gomeš najbolje snašao nakon velike gužve u kaznenom prostoru. 
RepublikaFoto: Starsport

Samo pet minuta kasnije gostujući sastav je stigao do izjednačenja. Luka Stojanović je prihvatio pas Samuela Ovusua i na efektan način zatresao mrežu. Stojanoviću je to bio prvi pogodak ove godine, a zanimljivo je da je poslednji gol postigao protiv Crvene zvezde sredinom decembra prošle godine.

Mladi vezista Luka Luković doneo je potpuni preokret u Humskoj kada je sproveo loptu u mrežu nakon nove sjajne asistencije Samuela Ovusua. 22-godišnji Luković je tako postigao prvi gol u dresu Čukaričkog.

Činilo se tada da će Savo Milošević vezati dva poraza na startu trenerskog posla, ali da ne bude tako pobrinuo se Zoran Tošič spektakularnim golom iz slobodnjaka u  74. minutu. Partizan je tada zaigrao još agresivnije, a potpuni preokret dogodio se u 79. kada je Tošić iskoristio odbitak i ponovo savladao Nemanju Belića.

Treba napomenuti da je u 64. minutu Partizanu poništen apsolutno regularan gol. Goran Zakarić je pogodio mrežu za izjednačenje, međutim pomoćni sudija je podigao zastavnicu - ispostaviće se neopravdano.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading