Futsaleri Srbije napadaju Brazil bez najboljeg!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

03.04.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić saopštio je spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Brazila u Nišu i Beogradu.

RepublikaFoto: Republika
Bojan Pavićević i Goran Ivančić

Na spisku od 15 igrača nema najboljeg srpskog futsalera Mladena Kocića zbog nesuglasica sa selektorom.

Golmani: Miodrag Aksentijević (Tjumen), Aleksa Antonić (Ekonomac) i Vladan Koljajić (Ekonomac).


Igrači: Strahinja Petrov (FON), Veroljub Vukadinović (Kalča), Marko Radovanović (Slavija Prag), Denis Ramić (Litija), Miloš Simić (Haladaš), Stefan Rakić (Imperijal), Dragan Tomić (Bejrut), Marko Pršić (Slavija Prag), Jovan Lazarević (Mostar), Vladan Vesić (Mostar), Slobodan Rajčević (Bejrut) i Nikola Matijević (Ekonomac).

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić rekao je da su prijateljski mečevi protiv Brazila u Nišu i Beogradu prilika da vidi gde se njegov tim nalazi u ovom trenutku.


- Ovo je sjajna prilika da vidimo najbolje svetske igrače u nasoj zemlji. Brazil je uvek ima vrhunsku ekipu, sjajne individualce, a sad su i taktički na najvišem nivou. Dobili su Portugaliju 10:1 u dve utakmice i Španiji naneli prvi poraz posle 13 godina njihovom terenu, sve što bih dalje rekao je suvišno - rekao je Ivančić na konferenciji za novinare u prostorijama FŠ na Terazijama.

On je dodao da veruje da će publika uživati u sjajnom ambijentu.
RepublikaFoto: twitter.com/FSSrbije
Futsalere Srbije čekaju ozbiljne provere protiv Brazila


- Brazil je daleko kvalitetnija ekipa od nas, nećemo da se lažemo. Ipak, možemo mnogo da Naučimo i vidimo neke stvari, verujem da ćemo biti jači posle ove dve utakmice. Igrali smo već sa najjacim selekcija ma i to nadigravali se, ali ovo je korak više.

Selektor se osvrnuo i na izostanak najboljeg futsalera Mladena Kocića zbog međusobnih nesuglasica.

- Imali smo probleme, ne bih širio priču previše. Odnos prema timu treba da bude u prvom planu, a ne pojedinac. Odluka je bila teška, nije jednostavno, ali za sada je tako.

Srbija čeka Brazil u Nišu 10. aprila, a dva dana kasnije u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić", uz popularne cene ulaznica od 100 i 200 dinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading