Nikolić otkrio kako je osvojio duplu krunu sa Partizanom!

Autor:

Sport

03.04.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić je ljubimac "grobara". On je poslednji trener koji je Partizanu doneo titulu, a svi se sećamo i na kakav način je to uradio. Danas trenira Videoton i sa mučnim pogledom gleda ka Humskoj, ali veruje da će sunce ponovo obasjati crno-bele.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Nikolić je bio gost emisije "Teme do Arene" koju realizuje TV Arena sport. Jedno od prvih pitanja je i komentar o aktuelnoj situaciji u Partizanu.

- Smetaju mi priče da niko neće u Partizan, preveliki je to klub da bi se tako pričalo, to je institucija.  Ali, naći će rešenje za izlazak iz krize,  siguran sam - kaže Nikolić.

Nikolić je zatim objasnio kako je u sezoni 2017/18 sa Partizanom osvojio duplu krunu, iako se tokom cele sezone činilo da će Crvena zvezda prva preći ciljnu liniju.

- Najlepša godina u mojoj karijeri, radili smo 24 sata na tome da se osvoji dupla kruna. Bavili smo se svakim detaljem, nije nam bilo teško, uživali smo, verovali i uradili nešto neuobičajeno i što je teško. I to se i dan danas oseća, ljudi me zaustavljaju na ulici pozdravljaju. Videli smo koliko to znači navijačima. Imali smo dobru ekipu, dobar vazduh između nas i svako je davao svoj impuls, nekad su to bili minimalni impulsi, ali ukupan zbir malih pluseva koje smo pravili je dao jedan veliki plus za trofeje - kaže bivši trener Partizana.

Današnji tim Partizana je dosta izmenjen u odnosu na vreme kad je Nikolić bio u klubu. Trener Videotona smatra jednog fudbalera crno-belih kao najvećeg talenta.

- Promenilo se dosta igrača za kratko vreme, ali Partizan ima radost i sreću da popunjava igrače iz omladinske škole. Moj potez kada sam odlazio je povratak Dače Pantića u Partizan za koga tvdrim da je jedan od najvećih talenata. a uz njega Strahinja Pavlović - rekao je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading