Fulamu ne pomaže ni Mitar: Novi poraz - Vukovi bolji od đavola

Autor:

Sport

02.04.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ide Fulamu, ni bez ni sa Aleksandrom Mitrovićem, i sva je prilika da će posle jedne sezone u Premijer ligi, vratiti nazad u Čempionšip. Fulam je doživeo novi poraz i to od Votforda 4:1, dok je Vulverhempton savladao Mančester junajted 2:1.

RepublikaFoto: twitter.com/Barry Douglas
FK Vulverhempton

Aleksandar Mitrović je nastupio od prvog minuta, ali na večerašnjoj utakmici nije postigao gol. To je uradio Babel, koji je izjednačio rezultat na 1:1. A prvi gol na meču postigao je Dukure.

U drugom delu meča, tri boda i ubedljivu pobedu Votfordu doneli su Din, Kiko i Hjuz.

U drugom meču večeri, Junajted je poražen u gostima Vulverhemtonu. Maktomini je preciznim udarcem savladao Patrisija. Žota je do kraja prvog poluvremena izjednačio na 1:1.

Presudan detalj na meču desio se u 57. minutu kada je Jang isključen zbog drugog žutog kartona, prvi je dobio pet minuta ranije.

Gol i tri boda domaćoj ekipi doneo je Smoling...da dobro ste pročitali, Smoling je pogodio mrežu De Hee u 77. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading