Lista najplaćenijih Srba: Hoćete jednog SMS-a i Jovića - Ok, 130 miliona evra!

Autor:

Sport

02.04.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Lacija Segej Milinković Savić najveredniji je srpski fudbaler čija je vrednost procenjena na 75 miliona evra.

Fudbalska reprezentacija Srbije

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i Genka ima ugovor sa klubom iz Rima do 30. juna 2023. godine, ali teško je očekivati da će još dugo nositi dres Lacijala.

SMS je već neko vreme na meti velikih evropskih klubova i nije isključeno da već na leto promeni ekipu.

Drugi po vrednosti je napadač Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović koji je procenjen na 55 miliona evra. Navodno, najveće interesovanje za mladog fudbalera pokazala je Barselona, a u igri su i Bajern, Real Madrid...

 

 

Na poziciji broj tri je odbrambeni fudbaler Fiorentine i novi stub odbrane "orlova" Nikola Milenković. Momak koji je u leto 2017. iz Partizana otišao u Fiorentinu za 5.1 milion evra trenutno vredi 50 miliona evra i njegovo ime je takođe u notesu brojnih bogatih klubova.

U top 5 najskupljih srpskih fudbalera još su vezni igrač Mančester Junajteda Nemanja Matić (35) i napadač Fulama Aleksandar Mitrović (25), a slede Luka Milivojević (kristal Palas, 20), Dušan Tadić (Ajaks, 20), Marko Grujić (Liverpul/Herta, 18), Andrija Živković (Benfika, 16) i Ljubomir Fejsa (Benfika, 15).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading