Murinjo konačno progovorio o Pogbi: Nisam mogao da trpim "Njegovu Ekselenciju"!

Autor:

Sport

02.04.2019

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo i Pol Pogba nisi mogli da nađu zajednički jezik kada je Portugalac bio menadžer Mančester junajteda. "Specijalni" je dobio otkaz, a sada je rešio da otkrije neke detalje iz vremena kada je trenirao "đavole", pogađajte, tema je ponovo bio Pogba.

RepublikaFoto: twitter.com/SkySportsNews
Pol Pogba i Žoze Murinjo

- Znao sam da mi sledi "odmor" ako ne smirim situaciju, međutim preterivao je. Igrali smo protiv Barnlija na "Turf Muru" i Pogba je prišao da me pita da li može posle utakmice da se vrati svojim kolima, a ne klupskim autobusom - rekao je Murinjo.

Portugalac je nastavio u istom ritmu.

- Rekao sam da to nije logično jer smo udaljeni tridesetak kilometara od Mančestera, te mi takav zahtev nema nikakvog smisla. Videlo se da je uznemiren- Dobili smo utakmicu i ponovo me je pitao da li može sam da se vrati kući. Bio sam srećan, te sam mu rekao da krene sa nama busom i onda posle deset minuta može njegov šofer da ga pokupi, ali je on i dalje bio nesrećan.

Murinjo je na kraju baš bocnuo Francuza.

- Otišao sam na pres-konferenciju i kada sam došao u timski autobus, video sam na parkingu novi Rols-Rojs sa šoferom kako čeka "Njegovu Ekselenciju" na parkingu. Kako da se nosim sa time?! - zapitao se Murinjo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading