ILIĆ: SAVO NIJE PRAVO REŠENJE!

Autor:

Sport

03.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan nalazi se u paklenoj situaciji kakvu ne pamti u svojoj bogatoj istoriji. Evropska scena izostala je ove sezone, takmičenje u Superligi Srbije je za zaborav jer su otpisani u borbi za titulu i šamare im lupa ko stigne, a poslednji u nizu je Napredak iz Kruševca (1:0). Slamka spasa nalazi se u borbi za trofej Kupa Srbije, gde će se u polufinalu sastati sa Radničkim iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Ipak, mnogo veći problem drma Humsku jer su crno-beli morali da promene trojicu trenera u jednoj sezoni. Posao je započeo Miroslav Đukić, koji je smenjen po završetku jesenjeg dela, da bi na njegovo mesto došao Bata Mirković, koji se ipak nije najbolje snašao na klupi crno-belih, pa je ukratko njegovo mesto zauzeo kao vršilac dužnosti Žarko Lazetić, da bi konačno prethodnog meseca na vruću stolicu seo Savo Milošević. Kapiten Partizana Saša Ilić (41) za Srpski telegraf je prokomentarisao problematiku pozicije trenera u klubu, poručivši da Milošević nije najbolji izbor.

KAO NA TRACI

- Moje mišljenje je da nije baš sjajna stvar i pravo rešenje da Partizan dobije trećeg trenera za samo godinu dana. To se oslikavalo i na određene rezultate, ali se ipak nadam da će Savo biti poslednji i želim mu puno uspeha. Igrali smo zajedno u reprezentaciji i Španiji, o ljudskim kvalitetima nemam šta da kažem, on je sjajna osoba - iskren je Ilić.

RepublikaFoto: Starsport

ŽAL ZA BATOM

Navijači Partizana dosta su očekivali od Bate Mirkovića kada je preuzeo klupu crno-belih, međutim, na kraju se ta epizoda nije najbolje završila i Mirković je posle samo par meseci morao da ode iz kluba.

- Krivo mi je što se Bata odlučio na taj korak i otišao iz Partizana, ima velikog kapaciteta i mislim da će u budućnosti pokazati da će biti dobar trener. Nije mu se posrećilo, ali dobro, život ide dalje. Krivo mi je, to jedino mogu da tvrdim - istakao je ljubimac "Grobara" i dodao da će se crno-beli pronaći svetlo na kraju tunela:

- Partizan je veliki klub i uvek je uspeo da izađe iz ovakvih situacija i mislim da će se vratiti u sam vrh našeg fudbala.

Bitka s Čukom za treće mesto!

Neverovatno, ali istinito zvuči da se Partizan s Čukaričkim bori za treće mesto u Superligi. Crno-beli, koji su nanizali četiri poraza u prvenstvu, nalaze se na četvrtoj poziciji i imaju 51 bod, dva manje od Čuke, s kojom će danas od 19 časova odmeriti snage u Humskoj. Jasno je da tim Save Miloševića mora da pobedi kako bi izašao iz krize i preskočio rivala na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading