Mesi napravio košmar igraču Espanjola

Autor:

Sport

02.04.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleru Espanjola Adrianu Pedrosi pretvorio se život u košmar posle razmene dresova sa zvezdom Barselone Lionelom Mesijem u vikend okršaju dva katalonska kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Dvadesetogodišnji fudbaler je posle utakmice razmenio dres sa Mesijem, ali su mu u danima posle toga stizale preteće poruke od pristalica Espanjola zbog kojih je morao da se pravda.

Koliko je sitacija alarmanta govori i to da je Pedrosi, istinito ili ne, poručio da je njemu Mesi prišao sa zahtevom da razmene dresove. Poznato je da Leo skuplja dresove, i da posle svakog het-trika čuva lopte sa potpisima cele ekipe.

 

- Najbolji igrač na svetu mi je tražio dres i nisam mogao da mu kažem ne. To je nešto što nikad neću zaboraviti, najbolji trenutak u mojoj karijeri. Svakako se izvinjavam navijačima Espanjola, nije mi bila namera da im povredim osećanja - rekao je mladi fudbaler Espanjola i ovom prilikom se javno izvinio navijačima manje slavnog katalonskog kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on May 9, 2017 at 12:26am PDT

Da li se sećate priče kada je Đanluka Zabrota potpisao za Barselonu? Uzeo je taksi, međutim nije imao sreće pošto ga je taksista prepoznao i izbacio...Pogađate, vatreni je navijač Espanjola pa nije želeo da preveze igrača suparničkog tima. Priča je iz 2006. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading