Papa grmi: Mesi nije Bog!

Autor:

Sport

01.04.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone je za mnoge najbolji fudbaler svih vremena, a neki ga nazivaju i Bogom. Ipak, sa takvim ocenama se ne slaže i Papa Franja.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Nije Bog, al dobro igra... Leo Mesi

- U teoriji, reći da je Mesi Bog je svetogrđe. Ne možete govoriti takve stvari, jer nisu istinite. Ljudi mogu da pričaju kako vole Mesija, da je on Bog na fudbalskom terenu. To su izrazi u narodu, ali obožavati se može samo Bog i sve osim toga je svetogrđe - rekao je Papa za špansku televiziju La Seksta.

Novinar Ðordi Evole, koji je vodio razgovor, rekao je Papi kako on veruje da je Mesi Bog i upitao ga je kako ocenjuje igru Argentinca. 

- Naravno da igra fantastično. Veoma je dobar, ali nije Bog - zaključio je Papa.


Mesi ima pet trofeja za najboljeg igrača sveta, a tokom čitave karijere igra u Barseloni sa kojom je osvojio čak 32 trofeja. Jedino mu nedostaje neki pehar sa reprezentacijom Argentine. Sa Gaučosima je na SP 2014. godine bio blizu trofeja, ali su on i drugovi u finalu poraženi od Nemačke posle produžetaka sa 1:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading