Mihajlović vuče Bolonju ka sigurnoj zoni: Pobeda duboko u sudijskoj nadoknadi

Autor:

Sport

31.03.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović polako ali sigurno beži sa Bolonjom iz zone ispadanja, u 29. kolu Serije A pao je Sasuolo 2:1 i to pogotkom u 96. minutu utakmice

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Malo je nedostajalo da Bolonja prokocka tri boda. Vodio je domaćin do 92. minuta kada je Boga izjednačio na 1:1. Ali, onda je Siniša napravio strašan potez. Uveo je u 93. minutu utakmice Destra, koji je samo tri minuta kasnije doneo Bolonji veliki trijumf - 2:1. 

Bila je ovo treća u nizu pobeda ekipe srpskog trenera. 

Sasuolo je poveo posle 14 minuta igre, ali je gol Babakaru poništen zbog ofsajda. U nastavku je domaćin mogao do prednosti, imao je dve strašne šanse. Ali, briljirao je golman gostiju Konsilji. Prvo je zaustavio šut Orsolinu iz slobodnog udarca, a minuta kasnije je pokvario planove Sansoneu.

Ono što nisu uspeli u prvom jesu u drugom delu. U 67. minutu Babakar je igrao rukom, a sudija je pokazao penal za Bolonju. Siguran egzekutor sa bele tačke bio je  Pulgar. 

Bilo je potrebno da domaćin samo rutinski sačuva pobedu do kraja. Ali, usledila je drama. Sasuolo je u 92. minutu izjednačio rezultat na 1:1. Međutim, minut kasnije Mihajlović je u igru uveo Destra, a ovak u 96. doneo Bolonji pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading