Liverpul nastavlja trku za titulu: Autogol odlučio u meču sa Totinhemom

Autor:

Sport

31.03.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usadio je Jirgen Klop nemački mentalitet u svoje igrače, a uz dosta sreće to se isplatilo Liverpulu u meču sa Totenhemom - 2:1.

RepublikaFoto: tanjug/AP
FK Liverpul

Početak meča bio je u znaku domaćina koji je poveo već u 16. minutu preko Roberta Firmina. Od tog momenta tim sa "Enfilda" kontrolisao je meč, ali nije uspevao da razreši svaku dilemu oko pobednika. 

Lukas Moura u 70. minutu šokirao je "Redse". Već je navijačima Liverpula prolazi kroz glavu da će ponovo ostati bez titule, da je prerano stigao kraj njihovim snovima, ali je onda stigao presudni trenutak utakmice. Nakon što je Mohamed Salah spustio loptu u peterac gostiju, Aldervejreld se nije najbolje snašao i u želji da interveniše preverio je svog golmana i doneo veliku radost "crvenima".

Četa Jirgena Klopa bacila je rukavicu u lice Mančester sitiju koji sada zaostaje dva boda za Liverpulom, ali ima i meč manje pa će morati da pobedi Kardif ove srede kako bi nastavio šampionsku trku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading