Tadić PONOVO heroj Ajaksa: TRKA ZA TITULOM TRAJE!

Autor:

Sport

31.03.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedlju smo u okviru 27. kola holandske Eredivizije gledali derbi Ajaksa i PSV, a pobeda Ajaksa od 3:1 ponovo je otvorila šampionsku trku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Heroj Ajaksa koj je od 57. minuta igrao sa desetoricom igrača nakon crvenog kartona pokazanog Mazrauiju bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić koji je sa bele tačke doneo pobedu svom timu.

Poveo je Ajaks u 21. minutu autogolom Švaba i taj rezultat bio je na snazi sve do 58. minuta. PSV je bio potreban da iskoristi brojčanu prednost na terenu, a izjednačenje gostima doneo je De Jong.

Kompletan tragičar PSV je do kraja postao Švab koji je skrivio penal. Nakon pregledanog snimka sudija Bjor Kujpers pokazao je na belu tačku, a kazneni udarac u pobedonosni gol pretvorio je Tadić.

Ajaks je meč završio sa pet klasičnih defanzivaca, ali je uspeo da sačuva tri boda pa i da postigne gol u šestom minutu nadoknade. Pokušavao je PSV do poslednjeg minuta, a nakon niza napada gostiju, Ajaks je krenuo u poslednji napad i Neres je pogodio za 3:1.

PSV sada na prvom mestu ima samo dva boda više od Ajaksa koji ima bolju gol razliku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading