Gol Milivojevića u pobedi Palasa: Junajted kuca na vrata Ligi šampiona

Autor:

Sport

30.03.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kristal Palasa savladali su ekipu Hadersfilda u 32. kolu Premijer lige sa 2:0. Prvi gol na meču postigao je naš Luka Milivojević i tako "utabao" svom timu put ka važnom trijumfu, dok je Mančester junajted istim rezultatom ponovo došao na mesto koje ga vodi u Ligu šampiona nakon 2:1 protiv Votforda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Kada je teško - Milivojević! Kapiten Palasa uspeo je ponovo da donese veliku pobedu svom timu i tako praktično osigura opstanak "orlovima". 

Mučili su se domaći sve do 78. minuta kada je uspeo da iskoristi najstrožu kaznu i sa bele tačke donese pobedu svom timu, koju je 10 minuta kasnije potvrdio defanzivac Patrik van Arnholt.

Milivojević je tako stigao do 10. gola u ovoj sezoni i postao prvi Srbin kome je pošlo "za nogom" da u dve uzastopne takmičarske godine dođe do dvocifrenog broja pogodaka u Premijer ligi.

Trijumf je ostvario i Mančester junajted, našeg Nemanje Matića. Ekipa sa "Old Traforda" bila je sigurna na svom terenu protiv Votforda (2:1). U 28. minutu mladi Markus Rašford doneo je prednost domaćinu, koja je postala ubedljivija kada je u 73. Entoni Marsijal došao do novog pogotka. "Stršljenovi" su do počasnog gola došli u nadoknadi vremena preko Abdulaja Dokurea, ali nisu uspeli da spreče povratak čete Ole Gunara Solskjera na četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Sada je na Arsenalu da uzvrati.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Subota

Fulam - Mančester Siti 0:2 (0:0)
/Silva 5, Aguero 27/

Barnli - Vulverhempton 2:0 (1:0)
/Koudi 2ag, Meknil 77/

Mančester Junajted - Votford 2:1 (1:0)
/Rašford 28, Marsijal 73 - Dukure 90/

Kristal Palas - Hadersfild 2:0 (0:0)
/Milivojević 77pen, Van Anholt 88/

Brajton - Sautempton 0:1 (0:0)
/Hojbjerg 53/

Lester - Bornmut 2:0 (1:0)
/Morgan 11, Vardi 82/

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading