BUNDESLIGA: Dortmund iskoristio kiks Bajerna i izdvojio se na vrhu - Menhengladbah potonuo u Dizeldorfu!

Autor: Sportske, Republika

Sport

30.03.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije Dortmund ostvarili su veoma važnu pobedu protiv Volfsburga na "Vestfalenu", Bajern je odigrao samo 1:1 na gostovanju Frajburgu, dok su Fortuna i Verder zabeležili pobede rezultatom 3:1 protiv Menhengladbaha, odnosno Majnca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Dortmunda

Fudbaleri Dortmunda dugo su se mučili na svom terenu danas protiv Volfsburga, ali su na kraju ipak uspeli da dođu do pobede i veoma važna tri boda. Junak utakmice je Pako Alkaser, strelac oba gola u trijumfu rezultatom 2:0.

Sve do 90. minuta rezultat na semaforu bio je 0:0, a onda je Alkaser iznudio slobodan udarac, pa ga odlično izveo i poslao loptu u mrežu, mada su gosti oćčajno postavili živi zid u toj situaciji.


U nadoknadi vremena, isti igrač potvrđuje trrijumf svog tima, koji je još vredniji, jer je Bajern kiksnuo u Frajburgu. Aktuelni šampion osvojio je samo bod, bilo je 1:1.

U Dizeldorfu, domaća Fortuna odigrala je odličan meč protiv Menhengladbaha i trijumfom rezultatom 3:1 prekinula niz od dva uzastoopna poraza.

Holer je u trećem minutu doveo Frajburg u vođstvo, a konačnih 1:1 postavio je Robert Levandovski dvadeset minuta kasnije. Imali su gosti mnogo vremena za preokret, ali im to domaćin nije dozvolio.

Maltene je sve rešeno u prvih petnaestak minuta, kada su gosti rezultatski nokautirani. Henings je u šestom minutu doveo domaće u vođsstvo, a samo šest minuta kasnije Štoger je duplirao prednost. Još se gosti iz Menhengladbaha nisu oporavili od ovog šoka, a Henings je u 16. minutu postigao svoj drugi gol za ubedljivih 3:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading