Zidan: Dopada mi se kako igra Pogba, ali...

Autor:

Sport

30.03.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala Zinedin Zidan je odgovorio na spekulacije o prelasku Pola Pogbe u Madrid. Posle priča o tome kako je agent Pogbe, Mino Rajola, dva puta razgovarao sa čelnicima "kraljevskog" kluba o transferu, francuski stručnjak je ostao pomalo zagonetan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Pogba je navodno spreman da već na leto napusti redove Mančester junajteda i preseli se na "Santjago Bernabeu".

- Dopada mi se kako igra Pogba i to nije ništa novo. Lično se poznajemo, on je drugačiji, u stanju je da na terenu uradi ono što malo ko može. Zbog svojih kvaliteta, on može da igra i napadu i u odbrani, ali on nije moj, već igrač Mančester junajteda i to moramo da poštujemo. On je oduvek govorio da ako posle Mančestera dobije priliku da igra negde drugo, uvek je izdvajao Madrid, ne Zidana- rekao je strateg Reala.

Pitali su ga i o eventualnom dolasku Kilijana Mbapea.

- Operacija Mbape? Ne znam kolika je cena, to je nešto o čemu se klubovi dogovaraju. Kada sam ja dolazio u Madrid bila je cena 70 miliona i to je bilo potpuno ludo, a pogledajte gde smo sada i gde sve ovo vodi. Ni on nije moj igrač i ne bih da govorim o tome iz poštovanja prema svojim igračima i klubu koji vodim- dodao je Zidan.

On je dodao da se golman Tibo Kurtoa još nije oporavio i da će propustiti meč sa Ueskom jer Zidan ne želi ništa da rizikuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading