Užasni detalji koji otkrivaju misteriju: Evo zašto pilot nije imao dozvolu za upravljanje aviona u kome je poginuo Emilijano Sala!

Autor:

Sport

30.03.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradali fudbaler Emilijano Sala, nesuđeno najveće pojačanje u istoriji fudbalskog kluba Kardif, poginuo je 21. januara u padu aviona, a sada je otkrivena strašna istina o pilotu "Pajpera" u kome se i nalazio argentinski napadač i koja je donekle razrešila razlog pada aviona.

Emilijano Sala

Naime, , Dejvid Ibotson koji je iz Nanta (u koji se Sala posle potpisivanja za Kardif vratio da bi se pozdravio sa dotadašnjim saigračima), upravljao letelicom čije se putovanje završilo tragičnim noćnim padom u Lamanš - nije ni smeo da bude pilot u tim satima.

Naime, Ibotson je bio daltonista, nije mogao da razlikuje boje, a kada je to slučaj sa pilotima, njima se izričito zabranjuje letenje noću.

Iako se u njoj navodi da on mora da ima posebne naočare kako bi uopšte mogao da se bavi poslom kojim se bavio, to je svakako isključivalo letove noću, a baš u jednom takvom letu tragedija se i dogodila.

Telo Emilijana Sale je početkom februara pronađeno u obali na dnu Lamanša, ali ne i posmrtni ostaci pilota Dejvida Ibotsona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading