JOVIĆ U REALU, OSVETA BARSI ZA NEJMARA!

Autor:

Sport

30.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leta 2013. godine Barselona je ljutom rivalu Realu iz Madrida ispred nosa ukrala Brazilca Nejmara i u jednom od najkontroverznijih transfera u istoriji fudbala dovela ga na Kamp nou. Šest godina kasnije" kraljevski klub" serviraće Kataloncima hladnu osvetu, a meta je srpski golgeter Luka Jović!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Napadač "orlova" bio je viđen kao letnje pojačanje blaugrane, ali su na "Santijago Bernabeuu" odlučili da "kidnapuju" ovaj transfer, a o tome svedoči i pojavljivanje Lukinog menadžera Falija Ramadanija u sportskom centru najtrofejnijeg kluba na svetu.

ZAPELO OKO PLATE

Nemački agent albanskog porekla sastao se sa direktorom Reala Hose Anhelom Sančesom kako bi razgovarao o Joviću. Ovu vest prenosi španska Marka, koja navodi da je negde u pregovorima između Ramadanija i Barselone zapelo i da Madriđani po svaku cenu žele da iskoriste novonastalu situaciju. Navodno je problem plata, jer se Luki nije dopala prvobitna ponuda Barse.

Međutim, Fali nije u špansku prestonicu otputovao samo zbog napadača "orlova". U njegovoj agenciji Lijan sports nalazi se još nekoliko fudbalera koji su izuzetno zanimljivi trinaestostrukom prvaku Evrope. Pre svih, to je maestralni vezista Juventusa Miralem Pjanić. Reprezentativac BiH navodno je opčinio Zinedina Zidana, koji ne može da zamisli vezni red za iduću sezonu bez njega.

AJNTRAHT TRLJA RUKE

Takođe, pošto je Francuz Rafael Varan iz misterioznih razloga najavio da bi na kraju sezone mogao da promeni sredinu, jasno je da će Real ostati bez stuba odbrane. Zbog toga je Ramadani spreman da im ponudi Kalidua Kulibalija iz Napolija. Momak iz Senegala mogao bi vrlo lako da postane najskuplji defanzivac na planeti jer Italijani ne žele da ga puste za sumu ispod 100.000.000 evra.

Pored Jovića, Ramadani bi Realu da proda Pjanića i Kulibalija

Bilo kako bilo, najzadovoljniji situacijom oko Jovića je Ajntraht iz Frankfurta, čiji čelnici zadovoljno trljaju ruke. Pošto se oko Srbina otimaju evropski velikani, jasno je da mu iz dana u dan cena vrtoglavo raste. Spekuliše se da bi Nemci bili zadovoljni sumom od 70.000.000 evra. Kako će ga od Benfike otkupiti za svega 7.000.000 evra, jasno je da u Ajntrahtu pucaju na čak 10 puta veći iznos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading