Lalatović: Dva igrača Partizana zarađuju više nego ceo Radnički!

Autor:

Sport

28.03.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljom žreba koji je održan u Beogradu odlučeno je da će se Radnički u polufinalu Kupa Srbije sastati sa Partizanom. Prva utakmica igraće se u Beogradu 17. aprila, a revanš u Nišu 15. maja. Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Mladost iz Lučana.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović zadovoljan je žrebom.

-Nama je bilo svejedno sa kim ćemo igrati u polufinalu. Smatram da su svi klubovi koji su došli do ove faze veoma kvalitetni. Mi nismo oni koji vole da prete preko medija, već želimo da na terenu pokažemo ko smo. Partizan je želeo da dobije Radnički,  u izjavama po novinama to su naglašavali Stojković i Vazura, tako da mogu samo da im poručim da su nas i dobili. Oni su kvalitetan tim i branioci su trofeja u ovom takmičenju . Radnički neće da preti medijski bilo kome, jer mi samo želimo da igramo kvalitetan fudbal i da se nadmećemo sa renomiranim rivalom. Nikoga se ne plašimo i neka pobedi bolji. Za Radnički je velika čast što igra polufinale Kupa Srbije. Partizan svom sportskom sektoru za jednu sezonu daje petogodišnji budžet stručnog štaba i igrača Radnickog.  Njihova dva igrača zaradjuju više nego ceo naš tim. Ali  nas to neće pokolebati, niti uplašiti, jer moj tim nema takav mentalitet. Mi uvek igramo na pobedu. Napomenuo bih i da izuzetno postujem Sava Miloševića, kao i fudbalere Partizana,  ali mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da pobedimo i igramo u finalu Kupa Srbije- rekao je Lalatović.

Finalni meč Kupa Srbije igraće se 23. maja na stadionu Čair u Nišu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading