VRANJEŠ UHAPŠEN NOĆ PROVEO U ĆORKI

Autor:

Sport

28.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mu uradi Jelena Karleuša... Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ uhapšen je na aerodromu u gradu Šarlroa jer nije imao važeću dozvolu za boravak u Belgiji.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

Na kontroli pasoša ustanovljeno je da mu je boravišna viza istekla, pa mu je zabranjen ulazak u zemlju. Klub je imao obavezu da sredi dokumentaciju o njegovom boravištu, ali čelnici briselskog giganta to nisu učinili. Vranješ nije znao da viza nije regulisana, pa je doživeo veliku neprijatnost. Kada je predao dokumenta, rečeno mu je da mora na saslušanje.

Tako je povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine noć morao da provede zajedno sa izbeglicama u zatvorenom centru.

- Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlehta, ali nije imala dokaz za to - naveli su policijski službenici u zapisniku.

Pošto Bosna i Hercegovina ne pripada Evropskoj uniji, Vranješ je morao da ima uz sebe validnu vizu ili dokument o dozvoli boravka. A nije je imao iz bizarnog razloga. Naime, njegov nekadašnji stanodavac sa nepoznatim motivima otišao je u opštinu i zatražio da se nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde ukine boravišna dozvola. Pre nekoliko meseci Anderleht je otkazao taj stan u kom je Vranješ živeo i to u jeku Ognjenovog seks-skandala sa Karleušom.

RepublikaFoto: Prntscrin
Jelena Karleuša

Defanzivac je zbog toga izbačen iz prvog tima, a trofejni klub na ovaj način samo mu je stavio do znanja da više nije poželjan u Briselu.

Peckao Bosance iz zatvora!

Iako je noć proveo iza rešetaka, to Ognjenu nije teško palo. Očigledno je tamo imao telefon i internet, pa je stigao na društvenim mrežama da se naslađuje kiksom reprezentacije Bosne i Hercegovine, iz koje ga je proterao selektor Robert Prosinečki upravo zbog seks-skandala. Naime, "zmajevi" su kod kuće imali 2:0 protiv Grčke u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je meč završen sa 2:2.

- Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2 - napisao je Vranješ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading