Stigla prva ponuda za Jovića

Autor:

Sport

27.03.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji su izvestili da je minhenski Bajern poslao zvaničnu ponudu Ajntrahtu za srpskog golgetera Luku Jovića.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Pitanje ko će u Minhenu naslediti Roberta Levandovskog već dugo je u mislima svih ljubitelja Bajerna, a ako je verovati "Mundo Deportivu", odgovor bi mogao da glasi: "Luka Jović".

Pozivajući se na "informacije iz pouzdanog izvora", taj eminentni španski list izvestio je da je Bajern poslao ponudu Ajntrahtu vrednu 56 miliona evra.

"Skaj" je u utorak saopštio da nijedna ponuda još nije stigla na adresu frankfurtskog kluba, te da je izveštaj "Mudo Deportiva" netačan.

Pored aktuelnog nemačkog šampiona, za Jovića su zainteresovani još i Barselona, Pari Sen Žermen, Juventus i pojedini premijerligaši. Poznato je da Katalonci intenzivno prate 21-godišnjaka i da su voljni da izdvoje 50 miliona evra za njega.

Upitan da li je Bajern kontaktirao Ajntraht povodom eventualnog transfera srpskog reprezentativca, sportski direktor Frankfurta Fredi Bobić je kazao: 


- Ne znam. Ne mogu sa sigurnošću da kažem jer ne mogu da znam šta se dešava meni iza leđa. Mogu samo da potvrdim da zvanično nije bilo kontakta.

Jović je u dosadašnjem toku sezone odigrao 36 mečeva, u kojima je upisao 22 gola i sedam asistecija, a njegova tržišna vrednost trenutno je procenjena na oko 55 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading