Nadmena izjava Lukakua: Kilometar sam bolji od drugih

Autor:

Sport

27.03.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski napadač Romelu Lukaku smatra da je za klasu bolji od svih golgetera koje je ta zemlja imala u svojoj istoriji.

RepublikaFoto: Promo
Romelu Lukaku

Fudbaler Mančester junajteda je od 2010. godine upisao 79 utakmica za "crvene đavole" i postigao 45 golova, a prethodnog leta je kao drugi strelac takmičenja predvodio Belgijance do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Iako je često bio kritikovan za igre u državnom timu, 25-godišnji napadač nema dilemu koliko je značajan za reprezentaciju.

- Ljudi me nekad pitaju da li sam među tri najbolja belgijska napadača svih vremena. Jesam, jesam! Smatram da sam najbolji ikada, sa kilometrom prednosti u odnosu na druge. Najbolji sam strelac u istoriji, sa 34 gola na poslednje 33 utakmice, pa šta kažete na sve to? - neskromno je konstatovao Lukaku.

Belgija je kvalifikacije za EURO 2020. godine započela sa dva trijumfa, nad Rusijom (3:1) i Kiprom (2:0), i sa šest bodova lider je grupe I.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading