Terzić zadovoljan žrebom: Dobri rivali, drago mi je zbog Arsenala

Autor: sportske.net

Sport

25.08.2017

12:20 >> 12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da njegov klub ima pakleno težak zadatak u grupi sa Arsenalom, Kelnom i BATE-om, ali i da šanse za podvig postoje.

RepublikaFoto: Starsport
Terzić: Možemo sa svima da igramo

- Dobili smo dobre rivale, možemo da igramo sa svima, tu je velikan kakav je Arsenal, tu je Keln za koji nas vežu neke uspomene iz vremena kada je Zvezda bila veličina u evropskim okvirima. BATE Borisov je odličan tim koji igra u Evropi, ali ušli smo i sada ćemo igrati sa svima, ovo je velika prilika za naš tim - optimista je Terzić.

On je podsetio na neke ranije generacije Zvezde koje su takođe bile autsajder, a eliminisale Arsenal recimo krajem sedamdesetih.

Nije želeo da spekulišu sa kakvim timom će Zvezda igrati na jesen u LE.

- Samo razmišljamo o derbiju, to je utakmica koja je pred nama i to nam je bitno. Posle toga imamo četiri radna dana do kraja prelaznog roka i videćemo šta će se desiti - zakopčan je Terzić, dok mediji spekulišu da li će neki igrači biti prodati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading