Real bi da se reši Bejla: On neće da ide

Autor:

Sport

27.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid želi da proda Gareta Bejla. Naime, prema informacijama iz Španije, njegovom agentu je saopštena namera kluba, ali on je odvratio da Velšanin ima čvrst ugovor i da nema nameru da napusti Real, osim ako mu neko ne ponudi 19 miliona evra po sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Trenutno Bejl zarađuje 15, dobro mu je u Madridu, mada je često povređen. On je osvojio četiri Lige šampiona, ukupno 14 trofeja, ali nije ispunio očekivanja, pogotovo ove sezone kada je otišao Ronaldo.

Šta će učiniti Real?

Jedna opcija je da ga ponude uz novac za Pogbu koga Zidan želi. Pre dve godine, Bejl je odbio povratak u Englesku, ali, ako bi se vratio u PL, to bi bio Junajted.

Pominje se Bajern koji će kupovati tokom leta, ali su i u Minhenu skeptični kolika bi bila motivacija Bejla da igra u Bundesligi.

Jasno je da Real ima malo manevarskog prostora, nerealno je da zalede igrača koji prima toliki novac, a da ga drže na klupi, pa Bejl nema ništa protiv, ne dolazi mu u pitanje mesto u reprezentaciji, a svi koji poznaju Velšanina kažu da je savršeno zadovoljan životom u Madridu, i da nema problem čak i da bude rezerva...


Ako pogledate brojeve, oni su impresivni, u 224 mečeva za Real, Bejl je dao 102 gola i imao 63 asistencije, međutim, za šest godina je doživeo 23 povrede, nije naučio španski, nema prijatelje u timu, distanciran je od svega, ili je na treningu, ili igra golf, nikada nije želeo da postane "Galaktiko" kakvom se nadao Perez.

Podsetimo suma od 110 miliona evra je najviše što je Real platio za jednog igrača, svojevremeno je Bejl bio i najskuplji fudbaler sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading