Lazović i Milenković iskreni posle Portugala!

Autor: Tanjug

Sport

26.03.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativci Darko Lazović i Nikola Milenković priznali su da je ekipa imala sreće u remiju protiv Portugalije (1:1) u Lisabonu, ali i da je zaslužila veliki bod za dobar početak kvalifikacija za EURO 2020.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Portugal - Srbija

- Stvorili su dosta šansi, imali smo i sreće, ali smo je i zaslužili. Dobro smo otvorili ciklus za prvenstvo Evrope. Ova mlada ekipa pokazala je da može da se računa na nju- rekao je Lazović posle utakmice na Lužu.

Povratnik među "orlove", koji je bio u startnoj postavi u prijateljskoj utakmici u Nemačkoj i u Lisabonu, kaže da je zadovoljan.

- Srećan sam što sam se posle dugo godina vratio u reprezentaciju i odigrao dva meča, a još srećniji što smo na obe utakmice napravili pozitivan rezultat i to protiv velikih selekcija. Bili smo kao ekipa, borili smo se i za to smo nagrađeni- poručio je bočni fudbaler Ðenove.


Jedan od najboljih aktera meča na stadionu Benfike, Nikola Milenković, optimista je po pitanju plasmana na EURO.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pokazali smo karakter, timski duh i odbranili bod. Moramo da budemo zadovoljni. Došli smo do velikog remija- podseća defanzivac Fiorentine.


Milenković je posebno bio zadovoljan igrom u defanzivi kompletnog tima protiv Nemačke i Portugalije.

- Obe utakmice smo se branili i odbranili, ali nismo samo mi iz poslednje linije. Odbranu igra ceo tim. Svi su zatvarali sve, trčali smo mnogo- rekao je mladi fudbaler.

Posebno teško bilo je u Lisabonu, naglašava bivši štoper Partizana.

- Portugalce u napadu dosta terete zadnju liniju, imaju dosta igrača u zoni ispred naseg gola i zato nam je bilo dosta teže. Na pravi način smo se odbranili- zaključio je on.

Reprezentacija Srbije kvalifikacije nastavlja u junu mečevima protiv Ukrajine u Ljvovu i protiv Litvanije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading