Srbija treba da bude ponosna na ove momke!

Autor:

Sport

25.03.2019

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije je zadovoljan osvojenim bodom u Lisabonu (1:1). Naša selekcija uspela je da pruži odličan otpor aktuelnom prvaku Evrope i dođe do dobrog rezultata pre svega zahvaljujući borbenosti i kolektivnom duhu.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije

- Sama utakmica je donela ono što smo očekivali, jedan jak protivnik, ali i dobro organizovanu, disciplinovanu Srbiju. Povreda kapitena je poremetila Portugal, ali je i nas povreda Gaćinovića gde je bez zagrevanja ušao Radonjić. Kada sve saberemo i oduzmemo rezultat je realan - iskren je Krstajić.

Selektor Srbije nije video situaciju iz 72. minuta kada Portugal zamalo nije dobio priliku za izjednačenje, pa nije želeo da je komentariše, ali je naglasio da je Srbija sa oslabljenim sastavom došla do velikog rezultata.

- Što se tiče penala moram da kažem da nisam video, daleko se odigrala situacija, nisam sudija pitajte njih, ne mogu da procenim. Kao što je nama bitan Ronaldo, tako i nama svaki drugi igrač, morate da znate da je srbija igrala bez kapitena Kolarova, Fejse, Matića... Ovo što su momci uradili danas i pre par dana u Nemačkoj je za sve poštovanje, izneli su kompletan teret od srca im čestitam, Srbija treba da bude ponosna na ove momke - rekao je selektor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ukrajina je pobedom u Luksemburgu u nadoknadi vremena stigla do liderske pozicije u našoj grupi B. Međutim, to ne muči previše selektora "orlova".

- Biće neizvesna grupa u kojoj smo do samog kraja. Dobro za nas, atmosferu i samopouzdanje je ovaj bod koji mnogo znači, momci su na zemlji i utakmicama prilaze maksimalno profesionalno. Nema euforije ni posle ovog boda, imamo vremena da se smirimo pred nastavak kvalifikacija.  Da što spremniji i kompletni dočekamo utakmice u junu - zaključio je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading