Santoš besan: Sudija mi priznao da je bio penal!

Autor:

Sport

25.03.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Portugalije Fernando Santoš došao je besan kao ris pred novinare posle remija sa Srbijom (1:1). Stratega evropskih šampiona iznervirala je sudijska greška, zbog koje njegov tim nije dobio penal, kada je Antonio Rukavina igrao rukom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fernando Santoš i Kristijano Ronaldo

Glavni arbitar Simon Marćinjak je prvo pokazao na belu tačku, a onda je na intervenciju pomoćnika promenio odluku. Santoš kaže da mu se Poljak izvinio posle meča, nakon što su zajedno odgledali snimak.

- Pozvao me je da zajedno pogledamo i analiziramo situaciju. Videli smo i bez dileme i za mene i za njega, to je bio penal. On mi se izvinio, ali šta ja sad imam od toga? Nije mi jasno kako neko ko je 40 metara udaljen može bolje da vidi situaciju od glavnog sudije, koji je bio u blizini. Ovo je velika greška pomoćnog sudije i to sam mu rekao - ispričao je Santoš, a prenosi Rekord.

Portugalija i Srbija odigrali su nerešeno 1:1 u Lisabonu u 2. Kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Šampion Evrope je  sada u problemu, jer su u prve dve runde igrali kod kuće protiv dva najveća rivala u grupi, Ukrajine (0:0) i Srbije (1:1), pa ih čeka žestoka borba za plasman na EP.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading