PRAVI HEROJ Fudbaler Gruzije SPASAO ŽIVOT reprezentativcu Švajcarske na terenu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

25.03.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Gruzije Džano Ananidze u poslednjem trenutku pomogao je besvesnom Fabijanu Šeru, u prvom poluvremenu meča između Gruzije i Švajcarske u Tbilisiju, pišu ostrvski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je, nakon sudara Šera i Tabidzea priskočio u pomoć prvotimcu Njukasla, kome je u trenutku „zapao” jezik. Džano je na vreme intervenisao i spasio rivala od gušenja.

- Izgledalo je užasno i ne sećam se ničega. Bio sam bez svesti bar na nekoliko sekundi. Jagodica me boli, vrat me boli, ma, celo telo me boli - pričao je Šer posle meča, kojeg je sa čalmom na glavi odigrao u celini.


Još je dodao i to da mu svakog trenutka iz cele Evrope stižu zahvalnice, a posebno od navijača iz Švajcarske i Engleske, od fanova Njukasla.

- Nisam uradio ništa posebno, sve je trajalo pet do sedam sekundi. Video sam to već jednom, kad je Kankava izvukao jezik Gusinu u Kijevu, pa mi je bilo lakše da isto to ponovim. Važno je u takvim situacijama ne dozvoliti povređenom da zatvori usta - podsetio je na kraju Ananidze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading