Suma: Igrali smo kao da nam je poslednje u životu

Autor:

Sport

25.08.2017

08:40 >> 08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje pojačanje u istoriji FK Partizan, Sejduba Suma, izjavio je da je prezadovoljan nakon plasmana u Ligu Evrope i da će ekipa da raste zajedno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suma: Radimo mnogo kao tim

Suma, koji je bio strelac drugog pogotka u pobedi nad Videotonom od 4:0, naveo je da šampion Srbije polako ulazi u formu.

- Došli smo da odigramo najbolje što umemo, kao da nam je poslednja utakmica u životu. Znali smo šta nam donosi plasman u drugu fazu i mislim da je ovo pravi model igre - rekao je Suma. 

'Crno-beli' su nastavili kontinuitet igranja u Evropi, pa je sada cilj da se u grupi napravi zapaženiji rezultat. 


- Tamo neće biti lako, ali smo svi motivisani da i u grupi odigramo dobro. Mislim da napredujemo iz meča u meč i da igramo čvršće. Kao tim radimo mnogo, zajedno... - dodao je momak iz Gvineje. 

Novi izazov sledi već u nedelju, kada će Suma imati vatreno krštenje u "večitim derbijima". Omaleni Gvinejac ističe da nema straha, već samo pozitivne treme pred tu utakmicu.

- Nisam gledao derbije, ali sam čuo da se mnogo priča i jedva čekam taj meč - zaključio je Suma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading