Čerišev i Dzjuba razneli Kazahstan, Vels bolji od Slovačke!

Autor:

Sport

24.03.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15 časova odigrane su dve utakmice drugog kola kvalifikacija za EP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Razbili Kazahstance... Čerišev i Dzjuba

Reprezentacija Rusije je posle poraza od Belgije upisala prvu pobedu. Oni su u komšijskom derbiju u Astani savladali Kazahstan sa 4:0.

Rusi su po dva gola postigli u oba poluvremena. Čerišev je doneo prednost gostima u 19. minutu. Isti fudbaler je u nadoknadi prvog dela igre povisio na 2:0 i čini se rešio pitanje pobednika.

U nastavku meča "Baćuške" su preko Dzjube poveli sa 3:0, a konačan rezultat je autogolom postavio Bejsebekov.

Posle dva odigrana kola i Rusija i Kazahstan imaju po tri osvojena boda.

U drugom meču koji je odigran u isto vreme Vels je upisao važnu pobedu protiv Slovačke u Kardifu. Gigsova ekipa slavila je minimalnim rezultatom 1:0, a jedini strelac bio je Danijel Džejms u petom minutu. On je sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca savladao Dubravku.

Vels je u prvom poluvremenu bio daleko bolji rival, pa je propustio nekoliko šansi da duplira prednost. U promašajima je prednjačio vezista Bornmuta Bruks.

Drugo poluvreme donelo je izjednačeniju igru. Oba tima su imala svoje šanse, a najbolju su propustili Slovaci u 84. minutu. Duris je pokušao glavom, ali je sjajno intervenisao Henesi, pa su Velšani uspeli da sačuvaju tri boda.

Slovačka je tako posle pobede nad Mađarskom upisala prvi poraz, dok su Velšani stigli do prvog trijumfa nakon što su u prvom kolu bili slobodni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading