Sa 17 godina je potpisao testament: Najbolji štoper na svetu jedva preživeo!

Autor:

Sport

24.03.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Liverpula, Virdžil van Dajk otkrio je detalje iz privatnog života i pristetio se teških trenutaka koji su mu pomogoli da postane veliki šampion.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil Van Dajk jedva preživeo

Kada je imao 17 godina reprezentativacu Holadnije je puklo slepo crevo i morao je na hitnu intervenciju. Na svu sreću, sjajna fizička sprema je sačuvala život Van Dajku.

- Gledao sam smrti u oči, bilo je to užasno iskustvo. Prvi put u svom životu sam osetio da je fudbal nebitan, sve što me je tada zanimalo bilo je da ostanem živ. Majka i ja smo diskutovali o nekoliko različitih scenarija i molili smo se Bogu da sve bude u redu - rekao je Virdžil.

Sa samo 17 godina Van Dajk je potpisao sopstveni testament...

- U jednom momentu došli smo do toga da sam potpisivao neka dokumenta. Tačnije, testament. Ukoliko budem umro u bolnici, deo novca će dobiti moja majka. Niko nije želeo da stvara probleme, ali želeo sam da sve rešim ukoliko umrem tada. Ležao sam u krevetu, svuda na sebi sam viđao žice i cevčice... Moje telo je bilo slomljeno, nisam mogao da uradim ništa i najgore stvari su mi prolazile kroz glavu -  rekao je van Dajk.

Uspeo je Holanđanin da se izvuče iz svega i postao je možda i najbolji štoper na planeti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading