Kvalifikacije: Ramos sa penala skončao španske muke, pobede Italijana i Bosanaca!

Autor:

Sport

23.03.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 20:45 odigrane su četiri utakmice prvog kola kvalifikacija za EP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hladan kao špricer... Serhio Ramos

Reprezentacija Španije je posle dosta muke savladala na svom terenu Norvešku sa 2:1.

Domaćin je poveo u 16. minutu golom Rodriga na asistenciju Đordija Albe. To je bio jedini gol u prvih 45 minuta. Prava drama viđena je u poslednjih pola sata. Norvežanima izjednačenje donosi King. Napadač Bornmuta bio je precizan sa bele tačke u 65. minutu. Ipak, samo šest minuta kasnije novi penal na utakmici, ovog puta za Španiju. 

Ramos je bio precizan i tako postavio konalnih 2:1. Španija je dominirala tokom čitavog susreta, ali su se Norvežani i pored toga pokazali u veoma dobrom svetlu.

Dva penala viđena su na meču Španije i Norveške

Još jedan favorit upisao je pobedu na startu. Italija je na svom stadionu u podmlađenom sastavu savladala Finsku sa 2:0. Azuri su postizali po gol u oba poluvremena i stigli do važnog trijumfa. Strelci su bili Barela u 7. i Kin u 74. minutu. Finci su odigrali veoma dobar meč, pogotovo u drugom poluvremenu, čime su pokazali da igre u Ligi nacija nisu samo slučajnost.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine rutinski je pobedila Jermeniju u Sarajevu sa 2:1. Domaćin je poveo preko Krunića u 33. minutu. Milošević je u 80. minutu rešio pitanje pobednika, a Jermeni su preko Mhtarijana u nadoknadi vremena postigli utešni pogodak.

Grčka je u gostima bila bolja od nejakog Lihtenštajna sa 2:0. Heleni su se dugo mučili da probiju bunker domaćina, pa su do vođstva stigli tek u nadoknadi prvog poluvremena golom Fortunisa. Konačan rezultat postavio je rezervista Donis u 80.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading