Omladinci Srbije bez Evropskog prvenstva

Autor:

Sport

23.03.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska reprezentacija Srbije ostala je i bez matematičkih šansi da se plasira na Prvenstvo Evrope u Jermeniji (14-27. jul), pošto je u drugom kolu kvalifikacionog turnira u Italiji pretrpela poraz od Belgije – 0:2.

RepublikaFoto: fss.rs
Omadinci Srbije

Tim selektora Nenada Sakića je, baš kao i pre tri dana protiv Ukrajinaca, dao rivalu dva gola fore, tad je uspeo da se vrati pogocima kapitena Dušana Vlahovića, međutim, danas su naši momci pucali praznim puškama i dozvolili "crvenim đavolima" da slave zahvaljujući dvostrukom strelcu, Luju Opendi.

Talentovani napadač Klub Briža je pogađao mrežu golmana Miloša Grodića u 39. iz jedanaesterca (start Kamenovića nad Busom) i 61. minutu i tako ostavio Belgijance u igri za prvo mesto.

Orlići su ispali, jer imaju samo jedan bod iz dve runde, a činjenica da samo prvoplasirani iz svake grupe ide na završni turnir znači da će završni meč protiv Italije 26. marta biti samo revijalnog karaktera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading