Portugalci preko Fejsine grbače upućuju otrovne strelice: Status u klubu pre "orlova"

Autor:

Sport

23.03.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i Portugalija u ponedeljak (20.45) igraju kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo, a domaćini su već počeli sa igricama van terena.

Ljubomir Fejsa

Portugalci su u prvoj utakmici odigrali 0:0 sa Ukrajinom, pa sada pokušavaju na sve načine da poremete "orlove". Mada, nisu obavešteni, mi to možemo i sami.

Naime, portugalska Abola prenela je da je Ljubomir Fejsa došao u hotel reprezentacije Srbije sa molbom da ne igra. Iskusni vezista navodno je lično pitao čelnike FSS-a i selektora Mladena Krstajića da ga poštede, jer fizički nije spreman za meč.

- Supotno je onome što je plasirano srpskim medijima, da je povređen, on je samo odigrao 120 minuta u poslednja dva meseca posle povrede levog stopala 16. januara protiv Gimaraeša. Nije još fizički najspremniji da igra za Srbiju i ne želi da rizikuje i ugrozi status u klubu - piše Abola.

Krstajić je prilikom kupljanja nacionalnog tima rekao da je Fejsa povređen, ali se nadao da će se oporaviti do utakmice.

- Verujem da vas najviše interesuje kadar, iskren da budem, nije kako sam očekivao, imamo povrede, pre svega, kapiten Kolarov neće moći protiv Nemačke. Matić nije spreman ni za Portugal, na vezi smo svaki dan, to je hendikep. Fejsa je posle povrede odigrao 120 minuta. Problematično je stanje, on će nas sačekati u Lisabonu u četvrtak, Dušan Tadić ima probleme sa primicačem. Filip Kostić je sinoć odigrao 86 minuta i žali se na povredu zadnje lože i primicača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading