Barselona strepi: Povrede ključnih igrača

Autor:

Sport

23.03.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je doživela poraz od Venecuele po povratku Lionela Mesija u nacionalni tim, "Gaučosi" su poraženi sa 1:3. Fudbaler Barselone je na terenu proveo svih 90 minuta, ali je dobar deo utakmice igrao sa bolovima, što naravno brine navijače Blaugrane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

U pitanju je povreda prepona, sa kojom se mučio i ranije, neće ga biti u reprezentaciji za prijateljski duel protiv Maroka.

To su potvrdili i iz redova španskog šampiona, žele u Barsi da budu veoma oprezni sa Mesijevom povredom, kako je pred "Blaugranom" ključni deo sezone.

U Primeri imaju 10 bodova više od drugoplasiranog Atletika, očekuju ih dueli sa Espanjolom i Viljarealom, pre nego to na svom terenu budu dočekali "Jorgandžije" u meču koji bi mogao da bude od ključnog značaja za odbranu titule.

Nakon toga se 10. marta sastaju sa Mančester junajtedom na "Old Trafordu", u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.


Povredu je doživeo i Luis Suarez, koji se povredio u pobedi nad Betisom (4:1), a u klubu se nadaju da će Urugvajac biti spreman za duel sa "Đavolima", što najverovatnije znači da će propustiti naredna tri meča u Primeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading