Đukić: Odigrali smo vrhunski! Nikolić: Partizan je zasluženo pobedio

Autor:

Sport

24.08.2017

21:12 >> 21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je izuzetno srećan zbog plasmana u Ligu Evrope. Partizan je posle 0:0 u Beogradu, pobedio u Mađarskoj 4:0.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić je nadmudrio Nikolića

- Veoma sam srećan što smo se plasirali u grupnu fazu. Srećan sam zbog kluba, igrača, navijača. Zaista smo odigrali vrhunski meč protiv Videotona u ovako jednoj teškoj utakmici. Na kraju je meč bio lak. Videoton je zaista dobra ekipa. Glavno je to što smo ušli dobro u meč i što smo uspeli da ih kaznimo na kontre. Nismo mi toliko bolja ekipa kao što pokazuje rezultat. Ovo što smo danas pobedili je plod dobre efikasnosti. Ekipa je išla tim tokom svih 180 minuta - rekao je Đukić posle utakmice.

On je dodao da ga raduje dobra realizacija, kao i da je ekipa bila pod malim pritiskom ulaska u Ligu Evropa.

 - Ovo je velika injekcija za ekipu. Imamo još mnogo da napredujemo. Bitno je da ekipa odigrala vrhunski, ali i da izvučemo pouke iz ovoga - kazao je trener Partizana.

Trener Videotona Marko Nikolić ocenio je da je Partizan zasluženo prošao u grupnu fazu LE.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi i plasmanu. Kada se sve sabere, Partizan je bio bolji. Dobro smo počeli meč, imali smo dve, tri dobre šanse, ali smo počeli da grešimo, pa je usledila nervoza nakon gola... Grešili smo kao da imamo 13 godina, a ne da igramo na evropskom nivou. To na ovom nivou ne sme da se dešava... Posle crvenog kartona utakmica je bila gotova - kazao je trener Videotona i dodao:

 - Važnost utakmice je bila prevelika za neke igrače definitivno. Imali smo lepu evropsku turneju. Premašili smo sva očekivanja  - rekao je Nikolić.

Žreb za grupnu fazu Lige Evropa biće održan u petak od 13 časova u Nionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading