Evo ko sudi meč Portugal - Srbija

Autor:

Sport

23.03.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će u ponedeljak u Lisabonu početi kvalifikacije za EURO 2020, a UEFA je odredila arbitra koji će voditi meč "orlova" sa aktuelnim prvakom Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

U pitanju je Poljak Šimon Marčinjak, koji je ne tako davno gostovao u Beogradu i vodio meč Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija (0:0). Pomagaće mu sunarodnici Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dok je četvrti arbitar takođe Poljak Tomaš Musijal.

Marčinjak je ove sezone nakon duela na "Marakani" u Ligi šampiona vodio mečeve Inter – Barselona, Pari Sen Žermen – Liverpul i Barselona – Lion, a da uživa veliko poverenje UEFA pokazuje i činjenica da je na početku sezone vodio meč Superkupa Evrop između Reala i Atletika.

Na Mundijalu u Rusiji vodio je dve utakmice grupne faze, Argentina – Island i Nemačka – Švedska. U Ligi šampiona ove sezone, uključujući i plej-of, na pet utakmica dosudio je 3 penala i pokazao 28 žutih i 2 crvena kartona.

Meč Portugalija – Srbija na programu je u ponedeljak od 20.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading