CRNO-BELIMA SE SMEŠE MILIONI Talentovani štoper pregovara sa Juventusom - Partizanu pravo bogatstvo!

Autor:

Sport

22.03.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović na meti je italijanskog velikana Juventusa, a sada su zvanično i otpočeli pregovori.

RepublikaFoto: Starsport

Pavlović je 2001. godište, a pažnju na sebe skrenuo je pre mesec dana. Debitantsku utakmicu u dresu Partizana odigrao je u Novom Sadu protiv Proletera, a već naredni meč bio mu je najveći meč srpskog fudbala - večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. 

Odigrao je jako dobro na derbiju, a to nije promaklo brojnim evropskim skautima koji su pratili utakmicu na stadionu "Rajko Mitić". 


Od tog pomenutog Proletera, nije propustio nijedan minut i odigrao je svih pet utakmica u crno-belom dresu. Menadžeri italijanskog velikana iz Torina su pregovarali sa fudbalerovim menadžerom i klubom i za sada su pregovori u početnoj fazi. 

Cena bi trebalo da bude pravo bogatstvo, spominje se čak 5 miliona evra. Međutim, u Partizanu smatraju da mogu da dobiju više za momka koji će za dva meseca tek postati punoletan. Postoji i opcija da Pavlović nakon što potpiše ugovor sa Juventusom ostane još godinu dana u Humskoj kako bi sticao prekopotrebno iskustvo. 

Prema informacijama iz Italije, "stara dama" bi želela da kupi fudbalera, a potom ga prosledi na pozajmicu nekom italijanskom klubu, kako bi se privikao na Seriju A. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading