NAŠ GOLMAN IZDOMINIRAO PROTIV "PANCERA" Hobotnica Dmitrović napravio sedam čuda!

Autor:

Sport

22.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ponovo ima vrhunskog golmana. Marko Dmitrović (27) sa sedam odbrana bio je jedan od najboljih na Folksvagen areni, pa je Srbija Volfsburg napustila sa samo jednim primljenim golom (1:1). Čuvar mreže "orlova" i španskog Eibara dovodio je do ludila Sanea, Rojsa i drugove jer je kao hobotnica sa osam ruku čuvao svoju mrežu kada su mnogi već videli loptu iza linije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Marko je posebno ponosan na trenutak kada je zaustavio udarac Vernera.

- Nisam očekivao da ću ovoliko puta morati da reagujem, ali imao sam već slične utakmice. Nemci su odličan tim, videli smo to po broju šansi koje su stvorili. Međutim, i mi smo odradili sjajan posao. Verneru sam odbranio refleksno. Nije očekivao da ću tako brzo da odreagujem. Šutirao mi je blizu tela, skupio sam ruke i lopta me je pogodila u lakat. Sada da se malo odmorimo, a onda pripremimo za mnogo važniju utakmicu u Portugalu - istakao je Dmitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading