Ikardi se vratio u ekipu Intera posle šest nedelja

Autor:

Sport

21.03.2019

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski golgeter Mauro Ikardi vratio se na trening Intera posle šest nedelja van tima, prenose italijanski mediji.

Ikardi je trenirao sa saigračima u centru "Apijano Ðentile" prvi put od 13. februara, kada je odstranjen iz ekipe zbog nesuglasica sa upravom kluba oko novog ugovora.

Treningu su prisustvovali i čelnici kluba, među kojima je bio i sportski direktor Ðuzepe Marota, čovek koji je najviše radio da se problem reši.


Poslednji meč 26-godišnji napadač odigrao je 9. februara protiv Parme u Seriji A, a potom je ostao bez kapitenske trake i izbačen iz ekipe zbog velikog mimoilaženja za potpis nove saradnje.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ikardi, zajedno sa suprugom i agentom Vandom Narom, tražio je godišnju platu od devet miliona, Inter je nudio tri miliona manje i da se izbaci izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula, na šta Argentinac nije pristao.


Ikardi, koji je čak govorio i da ima povredu kolena, trebalo bi da bude u konkurenciji za utakmicu protiv Lacija 31. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading