Apsurdna situacija u Partizanu: Svi beže od velikana

Autor: mozzart sport

Sport

21.03.2019

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić je poslednji čovek koji je doneo titulu u Humsku 1, kada je pre dve sezone sa Partizanom prestigao Crvenu zvezdu u finišu sezone. On je prokomentarisao trenutnu situaciju u crno-belom taboru i pozvao upravu na reakciju uz komentar da je nemoguće da nema rešenja.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Sada je, u razgovoru za "Mozzart Sport" pričao o problemima u kojima se njegov voljeni klub trenutno nalazi.

- Bilo bi dobro da je Bata ostao, da mu se priključi Saša Ilić, njima još neko, kako ne bi pala priča samo na pleća jednog čoveka, već na grupu ljudi. Da se oslone jedni na druge, stoje čvrsto i zajedno u teškim trenucima, da stasavaju zajedno kako bi se napravili pravi fudbalski radnici. Nažalost, u ovom trenutku to izgleda mnogo daleko- počeo je Nikolić.

U kriznim situacijama na crno-beloj strani Topčiderskog brda uvek se vrte ista imena, otuda je logično zapitati se ima li u Srbiji kvalitetnih ljudi, spremnih da donesu boljitak, a da su pritom dostupni?

- Uvek se poteže za izborom koji možda nije realan u datom trenutku. A došlo se i do, za mene apsurdne, situacije da Partizan nema rešenje. Nezamislivo! Takva veličina ne može da nema rešenje. Praktično se svi sklanjaju od kluba. Ipak je Partizan, i u dobrim i u lošim danima, institucija. Pošto se u sportu, baš kao i u životu, ciklično smenjuju faze uspeha i neuspeha, tako će se i ovo lane zvati. Biće dobrih dana za Partizan, samo je bitno oformiti stabilnosti na duže staze, a ne labavost na svaku godinu ili dve - jasan je Nikolić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Dao je svoj sud i o celoj situaciji u kojoj se nalazi naš fudbal.

- Ograđujem se ovog puta, opet će se javiti dušebrižnici sa pitanjem "šta ovaj priča, kad je do juče bio tu". Odmah da razvijem dilemu… Ne do juče, ceo život sam ovde, iznikao iz našeg sporta i ne dam nikom za pravo da ovaj grad i ovu zemlju voli više od mene. Ako nešto kritikujem, ne znači automatski da sam protiv toga, već analiziram trenutno stanje, upoređujem sa drugima- zaključio je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading