Krstajić: Jović ispunio obećanje, Pavkov nije namerno magazio Sanea!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

20.03.2019

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski selektor zadovoljan proverom u Volfzburgu i remijem s Pancerima na pramijeri u 2019. godini

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladen Krstajić

Srbija je odigrala dobru utakmicu u Volfzburgu, a remi sa Nemačkom (1:1) dobija na težini ako se zna da u timu nije bilo nekoliko standardnih igrača, onih iskusnijih poput Tadića, Matića, Kostića i Aleksandra Mitrovića.

Remi nam donosi i dobru atmosferu pred put u Lisabon i prvi meč u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv Portugala, a selektor Mladen Krstajić izneo je utiske posle remija s četvorostrukim prvacima sveta.

- Naša mlada ekipa je pokazala i kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam zaista važnih igrača. I prvo poluvreme smo delovali veoma dobro, postigli gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari. Normalno je da su Nemci uzvratili u naystavku, podigli su se, biuli opasni u nekoliko situacija, ali mi smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Posle svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima, jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvek do kraja, maksimuma - rekao je Mladen Krstajić.

Nemačke novinare je zanimala reakcija Pavkova kod crvenog kartona.

- Crveni karton je možda i jedina loša stvar koja se desila večeras, ali molim vas da razumete i igrača. Nije bilo namerno. Pavkovu je ovo prva utakmica u dresu reprezentacije.

Luka Jović je nastavio sa golovima i u dresu reprezentacvije, posle sjajnih izdanja u Bundesligi i mečevima u Ligi Evrope...

- On je potvrdio svoj potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je pre utakmice da će postići gol, videli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lepa budućnost - zaključio je Mladen Krstajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading