Kanselo: Ronaldo ništa ne treba da dokazuje!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

20.03.2019

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Portugalije Žoao Kanselo, član Juventusa, rekao je da njegov saigrač Kristijano Ronaldo, koji se vratio u reprezentaciju, nema više šta da dokazuje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saigrači i u klubu i u reprezentaciji... Ronaldo i Kanselo

Ronaldo je poslednji put za nacionalni tim igrao na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine, a napadač Juventusa biće u timu za kvalifikacione mečeve za EURO 2020 protiv Ukrajine i Srbije.

- Ronaldo je pokazao kvalitet u svakom timu u kojem je igrao. U reprezentaciji ili u bilo kom klubu gde je igrao, ušao je u istoriju. Ronaldo nikom ništa ne treba da dokazuje. Zadovoljstvo je što sa njim igram u reprezentaciji i u Juventusu. To je još jedan važan igrač za nas i naravno, on je veoma važan fudbaler - rekao je Kanselo, a prenosi Goal.com.


Ronaldo je najbolji strelac Portugalije svih vremena, a na Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj postao je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju, kada je prestigao legendarnog Luisa Figa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading