Crnogorci ne strepe od meča sa tzv. Kosovom!

Autor: mondo.rs

Sport

20.03.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Savićević, predsednik FS Crne Gore, smatra da nema razloga za brigu zbog meča sa tzv. Kosovom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik FS Crne Gore

Crna Gora nalazi se u grupi sa Engleskom, Češkom, Bugarskom i Kosovom, s kojim se sastaju sedmog juna.

- Sa njima se sastajemo tek u junskom terminu, ima puno vremena do tada. Ono što je sigurno, država Crna Gora i Ministarstvo unutrašnjih poslova su pokazali protiv Srbije da mogu bez problema da organizuju taj tip utakmice. Moje mišljenje je da će i protiv Kosova sve biti u najboljem redu. Uvek imate ekstreme i na jednoj i na drugoj strani. Ne razmišljam previše o tome, postoje ljudi kojima je to posao i za sada su ga obavljali dobro. Nema razloga da tako ne bude i 7. juna u Podgorici- rekao je Savićević za "Mondo". 

U sastavu Crne Gore ima igrača srpskog porekla i postoje indicije da se oni plaše reakcije javnosti ukoliko izađu na duel s Kosovom. 


- Ja mislim da ne, zašto bi se plašili? To je utakmica kao i svaka druga. Uostalom, i mi imamo jednog Kosovca u svojoj ekipi. To je Fatos Bećiraj koji čak nosi i kapitensku traku u odsustvu Savića i Jovetića. Ne treba dizati prašinu. Shvatam da je pisanim medijima u interesu da 'prenapumpavaju' situaciju, jer na taj način dižu tiraž. Ponavljam, mislim da neće biti problema- smatra Savićević. 

Crna Gora će prvi meč u kvalifikacijama za EURO2020 odigrati protiv Bugarske u petak od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading