Gomeš šalje pozdrave Partizanu iz daleka i ima jaku poruku za saigrače!

Autor:

Sport

20.03.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u toku reprezentativna pauza, za neke fudbalere Partizana nema odmora. Tako je crno-belima stigla posebna razglednica sa Zelenortskih Ostrva. Rikardo Gomeš je zbog sjajnih partija u crno-belom dresu zavredio poziv u reprezentaciju.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri sa Zelenortskih Ostrva

Posle   nekoliko dana odmora crno-beli u sredu kreću sa uobičajnim obavezama na SC Partizan-Teleoptik. Popodnevnom treningu odazvaće se prvotimci izuzev devetorice reprezentativaca koji su sa svojim nacionalnim selekcijama: Nemanja (R) Miletić je sa A selekcijom Srbije, Danilo Pantić sa mladom, Strahinja Pavlović, Radivoj Bosić i Zlatan Šehović (U-19), Nebojša Kosović i Aleksandar Šćekić su se priključili reprezentaciji Crne Gore, Goran Zakarić BiH, a Rikardo Gomeš je sa nacionalnim timom Zelenortskih Ostrva.

I dok su svi  vezani za region, Gomeš nam prenosi utiske iz republike Kabo Verde.

- Trenutno se nalazim u svojoj zemlji na ostrvu Santjagu u gradu Praji. Ovde igramo poslednju utakmicu protiv Lesota u kvalifikacijama  za Kup Afrike. Ovo takmičenje smo igrali svega dva puta i u nama postoji velika želja da se ponovo plasiramo, jer je to važno i za nas kao igrače, ali i za našu državu. Priznajem da veliku važnost ima i za mene lično, jer bi to bio prvi put da i ja igram- rekao je Gomeš.

Da li se prate tvoje igre u Partizanu?

RepublikaFoto: partizan.rs
Reprezentacija Zelenortskih Ostrva

- Mnogo ljudi prati Partizan i gledaju utakmice preko interneta. Uvek me pitaju o večitom derbiju i da li je istina da je tu neverovatna atmosfera kao što se priča. Slobodno mogu reći da Partizan ima svoje verne navijače i ovde - kaže sa osmehom.

- Njihova  podrška mi je veoma važna, jer vidim koliko se raduju svakom  mom uspehu i golu i upravo mi ta ljubav daje motive da budem još korisniji i da imam kontinuitet u igri i tu, a i u reprezentaciji- rekao je Gomeš.

Pozdravljam sve momke iz tima i želim im dobre igre i plasman sa svojim reprezentacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading