Posvetio život crno-belima, ali... Zašto je Saša Ilić rekao ne Partizanu?

Autor: mozzart sport

Sport

20.03.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u velikoj krizi i nema naznaka da će ukoro biti bolje! Crno-beli nemaju ni šefa stručnog štaba ni sportskog direktora, a loši rezultati se nižu. Poslednji udarac klubu iz Humske je zadao Saša Ilić koji je odbio da sedne na "fotelju" Ivice Ilieva, a poznati su RAZLOZI zašto je legendarni fudbaler Partizana odbio da učestvuje u oporavku kluba kome je posvetio čitavu karijeru.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Ilić neće na mesto Ilieva

Legendarni kapiten, koji privodi kraju igračku karijeru, navijači Partizana su priželjkivali na poziciji sportskog direktora, međutim, njegove ideje nisu se poklopile sa zamislima rukovodilaca.

Uprava nije bila spremna da podrži njegove predloge naročito kad je sportski deo priče u pitanju, navodi "Mozzart Sport".

Uoči utakmice sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa Srbije, uprava je pozvala Ilića na sastanak i upitala za mišljenje oko budućeg trenera Parnog valjka. Ilić je tad zastupao stav da se šansa pruži Milanu Ristiću, koji vodi Teleoptik, pod obrazloženjem da je već u sistemu, da poznaje prilike u klubu, oseća svlačionicu i, prema Sašinom mišljenju, može igračima da objasni značaj grba i dresa Partizana.

Ali, uprava je rekla ne uz "argument" da je tim pred ispadanjem iz lige. lić je insistirao da se kompletan dug prema igračkog kadru stavi na papir i da se dugovi izmene.To što plate nisu redovne samo je jedan od razloga rezultatskog posrtanja ove sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading