(VIDEO) Partizan razmontirao Videoton!

Sport

24.08.2017

20:16 >> 21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana plasirali su se u Ligu Evrope u velikom stilu. Nakon bledih 0:0 iz Beograda, crno-beli su pokazali drugo lice u Mađarskoj i sa ubedljivih 4:0 prošli u grupnu fazu Lige Evrope. Strelci za crno-bele bili su Đurđević dva puta, Suma i Tavamba!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ilić mnogo zadovoljniji posle dvomeča

 

 

Odlična predstava Partizana i demonstracije sile pred 4.000 domaćih fanova, među kojima je bio i predsednik Mađarske Viktor Orban. 

Totalni fudbal izabranika Miroslava Đukića i ubitačna kontra srušili su planove izabranika Marka Nikolića o evropskoj jeseni. Na kraju Mađari mogu da budu zadovoljni zbog toga što nisu još nekoliko lopti vadili iz mreže.

Istini za volju, kapiten domaćih Juhas je zaradio crveni karton na startu drugog poluvremena, ali su fudbaleri Partizana još pre toga imali kapitalnu prednost od 3:0.

Do kraja meča srpski šampion je rutinski čuvao loptu i uvećao prednost na 4:0.

Zasluženo slavlje Partizana za novu evropsku jesen na stadionu Partizana!


90. minut - KRAJ! Velika pobeda Partizana, crno-beli čekaju žreb za Ligu Evrope u Nionu u petak od 13 časova

87. minut - GOOOOL - Đurđević stavlja tačku - 0:4! Našao se u dobroj šansi i savldao Kovačika šutem u prvi ugao.

84. minut - Stopostotna šansa za Đurđevića, ali brani Kovačik.

82. minut - Đurđević je imao šansu, ali je šutnuo slabo i pored stative.

80. minut - Igra se mirno, svima je sve jasno. Bio je Pantić u lepoj šansi, ali malo iskosa. Dobro je odreagovao Kovačik. Evertonu žuti karton.

77. minut - Sabo umesto Šuljića, Pantić umeso Jankovića

74. minut - U ovim momentima Videoton pokušava da postigne barem jedan gol, Partizan je u malo defanzivnijoj formaciji i sigurno privodi meč kraju.

70. minut - Đuričković umesto Tavambe. Prethodno dobra šansa za Evertona i šut preko gola.

67. minut - Partizan je miran, Partizan je stabilan, sve ukazuje na to da crno-beli imaju apsolutnu kontrolu utakmiceo da je potrebno da istekne još samo malo više od 20 minuta kako bismo dočekali da šampion Srbije ode u grupnu fazu Lige Evrope.

64. minut - Saša Ilić umesto Sejdube Sume.

64. minut - Velika šansa za Partizan. Miletić je prošao po levoj strani, a Janković nije dobro odreagovao u šesnaestercu protivnika.

62. minut - Marić umesto Šćepovića

61. minut - Đurđević je šutirao unutar šesnaesterca, ali je bio izblokiran. Posle kornera Ostojić je šutirao glavom, ali je lopta prošla pored stative. Dobra šansa.

60. minut - Videoton je opasno napao u dva navrata, ali je odbrana Partizana na čelu sa Stojkovićem izdržala. Šćepović je bio u šansi, ali mu je lopta bila malo iza leđa.

57. minut - Atmosfera na stadionu je spasla kada su u pitanju domaći navijači, deluje i kao da se Marko Nikolić predao. Videoton se ljuti na sudijski kriterijum, ali na terenu teško može da parira Partizanu sada kada ima 10 igrača. A nije mogao ni sa 11, to se vidi po rezultatu.

54. minut - Crno-beli odlično deluju na terenu, deluje da su bliži postizanju 4. gola nego što je Videoton u stanju da pripreti gostima iz Beograda. Miletić je opasan preko desne strane. Đurđević vreba šansu.

52. minut - Partizan drži loptu sa igračem više. Janković je izveo jedan slobodan udarac, ali se Videoton odbranio.

49. minut - Utakmica se kreće kao iz snova za crno-bele, stvarno deluje da je sve rešeno kada je plasman u Ligu Evrope u pitanju. Samo to treba sačekati do poslednjeg sudijskog zvižduka.

47. minut - CRVENI KARTON ZA JUHAŠA! Udario je Đurđevića bez lopte, totalno bez razloga. Drugi žuti, Videoton je sa igračem manje sada! Sve ide na Partizanovu vodenicu.

46. minut - izmena - Gereši umesto Hentija. Meč je nastavljen. Još 45 minuta. Samo toliko deli crno-bele od velikog slavlja.

POLUVREME: Sjajna igra Partizana i velikih 3:0 na Pančo areni! Sve je gotovo što se tiče plasmana u grupnu fazu, jer nije realno da Videoton za 45 minuta postigne četiri, a ne primi nijedan gol. IGRA IZ SNOVA ZA EKIPU MIROSLAVA ĐUKIĆA!

45. minut: Još tri minuta nadoknade vremena.

43. minut: Žuti karton za Rolanda Juhaša zbog faula nad Tavambom.

40. minut: Pada Stopira u kaznenom prostoru Partizana, vidi se da je hteo da iscenira jedanaesterac, ali ga Vulićević nije ni takao.

36. minut: GOOOOL! Vodi Partizan 3:0. Strelac je Uroš Đurđević! Još jedna kontra crno-belih i još jedna sjajna realizacija. Ovoga puta Marko Janković u ulozi asistenta. Ekipa Miroslava Đukića je završila posao.

34. minut: Fantastično igra Partizan u ovim trenucima. Marko Janković pasom po centrali "cepa" odbranu Videotona, šansu je imao Đurđević.

27. minut: Velika greška Bojana Ostojića. Srećom po crno-bele, štoper gostiju kažnjen je samo žutim kartonom. Sudija Mariner mu je progledao kroz prste, iako je Ostojić najpre dao "kratku" povratnu loptu za Stojkovića, a onda rukama zaustavio Šuljića u nameri da dođe do nje. Dobro je prošao Partizan u ovoj situaciji.

24. minut: GOOOOL! Partizan vodi 2:0. Strelac je Sjeduba Suma! Sjajna akcija crno-belih. Milan Radin je povukao napad kroz sredinu, dodao do Uroša Đurđevića, napadač tima iz Humske nesebično "zavrnuo" u sredinu, a Gvinejac postigao gol za veliku prednost gostiju!

20. minut: Lepa akcija crno-belih, Marko Janković je protnuo loptu do Uroša Đurđevića, koji je dao gol, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda.

18. minut: I dalje nasrće Videoton, što je i prirodno pri ovom rezultatu. Stopira je pucao s levog boka. Pored stative.

17. minut: Ezekijel Henti je rešio da oproba udarac sa 25 metara. Daleko pored gola.

S obzirom da naš tim ima rezultatsku prednost, sad može da igra znatno mirnije, jer ga dalje vodi i pobeda i bilo koji nerešen rezultat. Golom Tavambe je sav pritisak prebačen na leđa fudbalera ekipe Marka Nikolića.

12. minut: Sve žešći pritisak Videotona. Henti je bio u šansi, ali je pucao pored stative.

9. minut: Opet prilika za domaćina. Lazović sad preti glavom, posle centaršuta s desne strane. Lopta ide pored gola.

8. minut: ŠANSA! Opet za Videoton. Sad je nevolja za crno-bele stigla sa leve strane, Marko Šćepović je probio, a Danko Lazović imao zicer. Pucao je pored stative. Odlična utakmica zasad

6. minut: GOOOOL! Tavamba je strelac. Vodi Partizan 1:0! Velike zasluge za ovaj pogodak idu na račun Evertona Luiza. Brazilac je presekao jedan napad domaćina, povukao kontru, trčao sigurno 50 metara, imao situaciju četiri na dva, opredelio se da doda loptu do Kamerunca, a ovaj iz prve savladao Kovačika. Mat u dva poteza!

4. minut: ŠANSA! I to velika za Videoton. "Pukla" je odbrana Partizana, lopta je došla do Loika Nega, desni bek Videotona je pucao sa ivice kaznenog prostiora, ali je Vladimir Stojković sjajno odbranio.

2. minut: Prema rečima reportera TV Arenasport, Ivana Radulovića, na tribinama je i Viktor Orban, premijer Mađarske, inače rođen baš u Felčutu. Važi za velikog navijača Videotona.

1. minut: Utakmici na Pančo areni prisustvuje oko 300 Grobara, smešteni su na severnom delu stadiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading